Hotel Szarvaskút ****
chat ONLINE CHAT
 • Gyurkó János

  Kedves Németh László!
  Éttermünk délután 15 óráig tart nyitva. Csak szűkített étlapunk áll rendelkezésre.

  10:32
  Németh László

  10:20
  Vendég

  Üdvözlöm!
  Szeretnék érdeklôdni, hogy a mai nap van -e szabad asztaluk két fôre fél 2-re.
  Köszönettel:
  Németh László
  20 945 0616

  09:26
  Vendég

  Köszönöm.

  16:36
  Gyurkó János

  Tisztelt Gruber János!

  Lemondási szándékát legegyszerűbben a recepcio****hotelszarvaskut.hu e-mail címen jelezheti.

  Jelen foglalását könnyen beazonosítottuk név alapján, visszaigazolásunkat e-mailben küldjük.

  Üdvözlettel,
  Gyurkó János
  recepciós

  16:33
  Vendég

  Tisztelt Szolgáltató!
  Pandémiás helyzet miatt szeretném lemondani a foglalásomat, de úgy tűnik, mintha nem működne ez a funkció. Már percek óta "karikázik". Telefonon megtehetem?
  Gruber János

  16:29
  Szeifert Zalán

  Tisztelt Csizmadia Laura!

  Ajánlom figyelmébe honlapunk foglalási felületét melyet a szobafoglalás online gomb alatt talál, ajánlatot pedig a Szobák,Ajánlatok fül alatt tud kérni!

  Üdvözlettel:
  Szeifert Zalán
  Hotel Szarvaskút

  19:00
  Csizmadia Laura

  Udvozlom. Erdeklodnek, hogy marcius 27-29.kozott ket fo reszere van- szabad szoba. Ha igen milyen aron, milyen feltetelekkel.
  Koszonom.

  18:57
  Szeifert Zalán

  Tisztelt Forgács Edina!
  Annyi változás van hotelünkben, hogy jobban odafigyelünk a higiéniára, illetve erre kérjük vendégeinket is. Várjuk Önöket sok szeretettel.

  Üdvözlettel:
  Szeifert Zalán
  Hotel Szarvaskút

  20:33
  Forgács Edina

  Üdvözlöm!
  Érdeklődni szeretnék, hogy jövő héten hétfőn mennénk Önökhöz. Van e változás a koronavírus miatt?
  Köszönöm

  20:20
  Vendég

  Semmi baj!Megyünk igy is!Nagyon várjuk!Üdv!

  14:59
  Vendég

  Kedves Emese!
  Sajnos nem tudjuk kiegészíteni a foglalást, az adott szobában maximum 3 fő elszállásolása lehetséges. Más, nagyobb szobatípus már sajnos nem áll rendelkezésre.

  14:30
  Vendég

  Kedves Zalán!Foglaltam szobát 03.13-16ig,2felnőtt,1gyerek részére,Pál Emese névre.Meg is kaptam az ajánlatot,visszaigazoltam!Érdeklődnék ha még egy 13éves gyermek is jönne velünk,mennyibe kerülne?Üdvözlettel:Pál Emese

  14:19
  Zachar-Heizler Diána

  Kedves Zalán!
  A nevem Zachar-Heizler Diána, a telefonszámom: 06-70-2788820.

  Köszönöm a segítségét!

  19:33
  Szeifert Zalán

  Kedves Diána!

  Rendben rögzítjük foglalását, egy teljes nevet és egy telefonszámot kérnénk szépen!

  Köszönettel:
  Szeifert Zalán

  19:28
  Cancel

(0036) 88 414 001 (0036) 30 461 1129  Online Szobafoglalás

Mentés

Bejelentkezés  \/ 
x
x
x
 • Tökéletes feltöltődés a Bakonyban
 • Tökéletes feltöltődés a Bakonyban
 • Tökéletes feltöltődés a Bakonyban
 • Tökéletes feltöltődés a Bakonyban
 • Hangulatképek környékünkről
 • Hangulatképek környékünkről
 • Hangulatképek környékünkről
 • Hangulatképek környékünkről
 • Hangulatképek környékünkről
 • Hangulatképek környékünkről
 • Hangulatképek környékünkről

Ismerje meg szállodánkat és a Bakonyt

Szánjon ránk alig két percet! Kisfilmünkben ízelítőt adunk szállodánk szolgáltatásairól és környékünk, a Magas-Bakony néhány látványosságáról, kikapcsolódási lehetőségeiről.

Vendég vélemények

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen programjainkról és aktuális ajánlatainkról!

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk

Kedves Vendégünk! A Bakony a hazai utazni vágyók egyik kedvenc célpontja, éppen ezért a Hotel Szarvaskút vendégköre 99%-ban magyar, így a Coronavirus való fertőzöttségnek kitettségünk alacsony. Azonban Olaszországban a helyzet az új Coronavirusnak köszönhetően eszkalálódik, és komolyan kell vennünk. A Coronavirus új tulajdonságai még nem ismertek: például a fertőzés időintervalluma; egy fertőzöttnél a fertőzéstől a szimptómák kialakulásáig tartó időintervallum; mennyi ideig hordozzák a vírust a fertőzött személyek, ill. meddig fertőznek.

Felelős vendéglátóként és munkáltatóként nagyon alaposan tanulmányozzuk a helyzetet, és éppen ezért hoztuk meg a döntést: miszerint szállodánkon belül higiéniai intézkedéseket és ennek megfelelő viselkedési kódexet állítunk fel a Vendégek és a kollegák részére.

 • 1. Mosollyal, szóban üdvözöljük egymást és Vendégeinket, és nem átkarolással, puszival vagy kézfogással.

 • 2. Konzekvens kézhigiéniai intézkedéseket tartunk be: A szállodába/étterembe történő, belépés során fertőtlenítsük a kezünket. Fertőtlenítjük a kezünket evés előtt. Fertőtlenítjük a kezünket WC-használat után.

 • 3. Legalább 2 méter távolságot tartunk a köhögő és/vagy náthás idegen személyektől.

 • 4. A köhögést tekintve betartjuk az etikettet: ami az jelenti, hogy köhögés és tüsszentés a könyökhajlatba, és nem a kezekbe.

 • 5. Amennyiben papírzsebkendőt használ, használat után azonnal dobja a szemétbe, és azonnal fertőtlenítse a kezeit.

 • 6. Kerülje azon beteg emberekkel a kontaktust, akiknek lázuk van, és köhögnek.

 • 7. Ha Ön olyan tüneteket tapasztal, mint pl.: láz, köhögés, torokfájás vagy légzési nehézség (légszomj), azonnal kérjen orvosi segítséget, és ne jöjjön dolgozni, ne jöjjön Vendégként

Az általános takarítás mellett felület fertőtlenítést is alkalmazunk minden területen. Fertőtlenítőszerként a hygienic 3000 7.5%-os oldatot használjuk, melynek a vírusokkal szemben 2 perc a behatási ideje, ez a vegyszer színtelen, szagtalan víz szerű permet, mely száradásig bőr irritációt okozhat, de száradás után nem jelent veszélyt, ruhán foltot nem hagy, száradás után a felületek letörlésig vízcseppesek (ezt nem minden esetben távolítjuk el)

A szobák fertőtlenítő permetezését minden Vendég érkezése elött elvégezzük. Minden vendégkéz által érinthető felületen, mint ajtókilincsek, szekrényajtók, vállfák, széf, minibár, villanykapcsolók, konnektorok, távirányítók, szobatelefon, ágykeret, asztalfelületek, székek, mosdókagyló, csaptelepek, wc nyomógomb stb.. A szobák fertőtlenítése időtöbbletet jelent, melynek következtében a takarítási idő megnövekedhet. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük az esetleges várakozás miatt, mely forgalom függően kialakulhat.

A közösségi terekben a kézzel érintkező felületek, mint pl. kilincsek, korlátok, székkarfákat naponta többször fertőtlenítjük.

A recepciós pultot is naponta többször fertőtlenítjük, minden Vendég külön tollat kap az űrlapok kitöltéséhez, POS terminált is fertőtlenítjük minden Vendég után. A szobakulcsot lefertőtlenítve adjuk át, amit foglalásuk ideje alatt kérjük ne adjanak le a recepción, csak elutazáskor adjanak át.

Étteremben az asztalokat és székeket minden Vendég után fertőtlenítjük. Asztali só és borstartót nem helyezük ki az asztalra, fertőtlenítve büfé asztalon helyezzük el, amit használat után kérünk az asztalon hagyni, hogy az evőeszközökkel együtt fertőtleníthessük. A poharakat, evőeszközöket, tányérokat 70°C hőmérsékleten géppel mossuk, ami vírusokkal szemben fertőtlenítő hatású. A büfé étkezések alkalmával a tálalóeszközök használata mellett kérheti a szakácsaink segítségét, akik saját, más Vendég által nem használt tálalóeszközzel tálalnak. Kenyérkosár helyett tányérra helyezzük a pékárút. Az étlapokat is minden Vendéghasználat után fertőtlenítünk. Ezek az intézkedések többletmunkát jelentenek az étterem személyzetének, ami nagyobb forgalmú időszakban hosszabb kiszolgálási időt fog jelenteni, kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Wellness és konditerem felületein minden nap fertőtlenítő permetezést alkalmazunk nyitás elött, illetve napközben több alkalommal. A helységekben kihelyezésre kerültek Vendég által használható felületfertőtlenítő permetezők, amivel mindenki a saját maga által használt felületeket külön is lefertőtlenítheti, mint a pihenőágyak, gőzkabin, infraszauna. A finn szauna a magas hőfok miatt nem igényel Vendégektől külön intézkedést. A medencék vize folyamatosan, automata adagolókon keresztül fertőtlenítve van klórral.

A szobafoglalások lemondási feltételeit is módosítottuk. A visszaigazolásban feltüntetett lemondási feltételeket nem alkalmazzuk a járványügyi helyzet javulásáig. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a szoba lemondása kötbért nem von maga után, azonban a „No show” továbbra is kötbér köteles. Az esetleges szobalemondási szándékát kérjük e-mailban jelezze felénk, köszönjük!
Köszönjük együttműködésüket!
Üdvözlettel: Hotel Szarvaskút csapata Zirc-Szarvaskút, 2020.03.11.