Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk
chat ONLINE CHAT
 • Étterem

  Kedves Gábor,
  természetesen lehetséges, várjuk önöket 19:30-kor.

  16:33
  Gábor

  Üdvözlöm. Szeretnék ma estére 19.30 ra 4 főre asztalt foglalni. Lehetséges? Választ köszönöm

  16:21
  Vendég

  Kedves Érdeklődő! A holnapi napon, azaz pünkösd hétfőn is svédasztalos étkezési lehetőség áll rendelkezésre éttermünkben.

  10:16
  Vendég

  Üdvözletem.Holnap nem lesz svédasztalos ebéd az ünnep alkalmával?

  10:14
  Étterem

  Kedves Szilvia! Természetesen van lehetőség Szép kártyával fizetni éttermünkben, amely Pünkösd hétfőjén is nyitva tart. Megújult étlapunkon pedig biztosan fog találni sajt- és gombamentes vegetáriánus ételt.

  18:16
  Füleki Szilvia

  Üdvözletem.
  Érdeklődni szeretnék, hogy szép kártyával lehet fizetni önöknél?
  Pünkösd hétfőn az étterem nyitva van-e?
  Vegetáriánus étel lenne amiben nincs gomba és nem rántott sajt?
  Köszönettel: Füleki Szilvia

  18:02
  Vendég

  Tisztelt Grüllné Kiss Hajnalka!
  Köszönjük érdeklődését. Wellness részlegünk nem használható még jelenleg karbantartás és az érvényes kormányrendelet miatt. 2 db standard kétágyas szobánk lenne szabadon a hétvégére, max összesen 6 fő részére.

  08:47
  Grüllné Kiss Hajnalka

  Érdeklődni szeretnék, hogy foglalható-e még szoba Önökhöz a hétvégére 2 család részére 05.30 1 éjszakára? A wellness részlegük is használható már? Köszönöm

  08:37
  Vendég

  Kedves Fanni!
  Köszönjük érdeklődését. Bármilyen kisállatot tudunk fogadni, de csak családi szobatípusban, melyből összesen 2 db áll rendelkezésre szabad kapacitás függvényében.

  13:12
  Farkas Fanni

  Szeretnek erdeklodni, hogy haziallat hozhato e a hotelbe (torpenyuszi, ketrecben)

  13:10
  Hermann István

  Mivel nem maradok sokáig a gép mellett,
  e-mail címem:
  hermann55istván****gmail.com

  10:37
  Hermann István

  Tehát, tudunk-e 2 adagot szarvas steakből is lefoglalni.
  Telefonszámom: +36 30 944 1378
  Tisztelettel, hermann István

  10:36
  Hermann István

  dagot előre lefoglalni.

  10:35
  Hermann István

  Szeretnék az étterembe szombatra foglalni asztalt 2 főre. Motorral érkeznénk a Földvárról indulva. A forgalom esetlegességét figyelembe véve 12 és 13 óra között érkeznénk.
  Kifejezetten szarvas steaket enni megyünk, tehát érdeklődöm, hogy tudunk-e 2 a

  10:34
  Vendég

  Kedves Tamás!

  Holnapi napon nem lesz svédasztalos étkezés. Nagy valószínűséggel jövő héten tudunk indulni a büfé vasárnapi ebéddel.

  13:50
  Cancel

(0036) 30 461 1129  Online Szobafoglalás

Mentés

Bejelentkezés  \/ 
x
x
x

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk

Felelős vendéglátóként és munkáltatóként folyamatosan és nagyon alaposan tanulmányozzuk a helyzetet, éppen ezért hoztuk meg a döntést: miszerint szállodánkon belül higiéniai intézkedéseket és ennek megfelelő viselkedési kódexet állítunk fel a Vendégek és a kollegák részére.

 • 1. Mosollyal, szóban üdvözöljük egymást és Vendégeinket, és nem átkarolással, puszival vagy kézfogással.

 • 2. Konzekvens kézhigiéniai intézkedéseket tartunk be: A szállodába/étterembe történő, belépés során fertőtlenítsük a kezünket. Fertőtlenítjük a kezünket evés előtt. Fertőtlenítjük a kezünket WC-használat után.

 • 3. Az étteremben és az étterem teraszán az asztalokat legalább 2 méter távolságba helyezzük el, ültetünk Vendégeket

 • 4. A köhögést tekintve betartjuk az etikettet: ami az jelenti, hogy köhögés és tüsszentés a könyökhajlatba, és nem a kezekbe.

 • 5. Amennyiben papír-zsebkendőt használ, használat után azonnal dobja a szemétbe, és azonnal fertőtlenítse a kezeit.

 • 6. Kerülje azon beteg emberekkel a kontaktust, akiknek lázuk van, és köhögnek.

 • 7. Ha Ön olyan tüneteket tapasztal, mint pl.: láz, köhögés, torokfájás vagy légzési nehézség (légszomj), azonnal kérjen orvosi segítséget, és ne jöjjön dolgozni, ne jöjjön Vendégként

Az általános takarítás mellett felület fertőtlenítést is alkalmazunk minden területen. Fertőtlenítőszerként a hygienic 3000 7.5%-os oldatot használjuk, melynek a vírusokkal szemben 2 perc a behatási ideje, ez a vegyszer színtelen, szagtalan víz szerű permet, mely száradásig bőr irritációt okozhat, de száradás után nem jelent veszélyt, ruhán foltot nem hagy, száradás után a felületek letörlésig vízcseppesek (ezt nem minden esetben távolítjuk el)

A szobák fertőtlenítő permetezését minden Vendég érkezése előtt elvégezzük. Minden vendégkéz által érinthető felületen, mint ajtókilincsek, szekrényajtók, vállfák, széf, minibár, villanykapcsolók, konnektorok, távirányítók, szobatelefon, ágykeret, asztalfelületek, székek, mosdókagyló, csaptelepek, wc nyomógomb stb.. A szobák fertőtlenítése időtöbbletet jelent, melynek következtében a takarítási idő megnövekedhet. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük az esetleges várakozás miatt, mely forgalom függően kialakulhat.
Szobáink ózongenerátoros fertőtlenítésére is van lehetőség, érkezés előtt külön díj ellenében végezzük el a szolgáltatást. Megrendelni az online szobafoglalási folyamat 3. lépésénél tudja megrendelni.

A közösségi terekben a kézzel érintkező felületek, mint pl. kilincsek, korlátok, székkarfákat naponta többször fertőtlenítjük.

A recepciós pultot is naponta többször fertőtlenítjük, minden Vendég külön tollat kap az űrlapok kitöltéséhez, POS terminált is fertőtlenítjük minden Vendég után. A szobakulcsot lefertőtlenítve adjuk át, amit foglalásuk ideje alatt kérjük ne adjanak le a recepción, csak elutazáskor adjanak át.

Étteremben (KORLÁTOZÁS: AZ ÉTTERMET CSAK SZÁLLÓVENDÉGEK VEHETIK IGÉNYBE ASZTALTÁRSASÁGONKÉNT 1,5 M VÉDŐTÁVOLSÁGONKÉNT) asztalokat és székeket minden Vendég után fertőtlenítjük. Asztali só és borstartót nem helyezzük ki az asztalra, fertőtlenítve büfé asztalon helyezzük el, amit használat után kérünk az asztalon hagyni, hogy az evőeszközökkel együtt fertőtleníthessük. A poharakat, evőeszközöket, tányérokat 70°C hőmérsékleten géppel mossuk, ami vírusokkal szemben fertőtlenítő hatású. Az étterem napi zárását követően Ózongenerátoros fertőtlenítést végzünk.
A büfé étkezések alkalmával a tálalóeszközök használata mellett kérheti a szakácsaink segítségét, akik saját, más Vendég által nem használt tálalóeszközzel tálalnak. Kenyérkosár helyett tányérra helyezzük a pékárut. Az étlapokat is minden zárást követően ózongenerátorral fertőtlenítjük. Amennyiben rendelkezik okos telefonnal, tablettel étlapunkat azon keresztül is elérheti. Ezek az intézkedések többletmunkát jelentenek az étterem személyzetének, ami nagyobb forgalmú időszakban hosszabb kiszolgálási időt fog jelenteni, kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Wellness és konditerem (KORLÁTOZÁS: NEM LEHET IGÉNYBE VENNI TOVÁBBI KORLÁTOZÁST ENYHÍTŐ INTÉZKEDÉSIG, VÁRHATÓAN MÁJUS VÉGÉIG) Amint a jogszabályi engedi, és újra igénybe vehető wellness részlegünk: felületeken minden nap fertőtlenítő permetezést alkalmazunk nyitás előtt, illetve napközben több alkalommal. A helységekben kihelyezésre kerültek Vendég által használható felületfertőtlenítő permetezők, amivel mindenki a saját maga által használt felületeket külön is lefertőtlenítheti, mint a pihenőágyak, gőzkabin, infraszauna. A finn szauna a magas hőfok miatt nem igényel Vendégektől külön intézkedést. A medencék vize folyamatosan, automata adagolókon keresztül fertőtlenítve van klórral.

A szobafoglalások lemondási feltételeit is módosítottuk. A visszaigazolásban feltüntetett lemondási feltételeket nem alkalmazzuk a járványügyi helyzet javulásáig. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a szoba lemondása kötbért nem von maga után, azonban a „No show” továbbra is kötbér köteles. Az esetleges szobalemondási szándékát kérjük e-mailban jelezze felénk, köszönjük!

Köszönjük együttműködésüket!

Üdvözlettel: Hotel Szarvaskút csapata
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen programjainkról és aktuális ajánlatainkról!