Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk
chat ONLINE CHAT
 • Recepció

  Kedves Elvira! Köszönjük üzenetét. A napokban véglegesítjük ajánlatunkat, melyet először a várólistán szereplő érdeklődőknek küldünk ki. Szabad helyek függvényében meghirdetésre kerül honlapunkon is.

  11:07
  Elvira

  Szia.Érdeklődöm,hogy szillveszteri csomagot terveznek e.Köszi

  10:59
  zoli

  köszönöm.

  12:36
  Recepció

  Kedves Zoli! Köszönjük üzenetét. Úszómedencénk 26-27 fokos.

  12:34
  zoli

  üdvözletem, hány fokos a medence?

  12:32
  Recepció

  Kedves Ádám,
  jelenleg csak a szállóvendégek tudják igénybe venni a wellness részlegünket.

  18:54
  Ádám

  Szia. Csak wellness részleg használatra van lehetőség önöknél? 2 felnőtt+ 1 gyerek

  18:38
  Recepció

  Tisztelt Szalai Ferenc!
  Igen, nyitva vagyunk, nem érzékeltünk technikai problémát az e-mailekkel kapcsolatban.
  Ajánlatainkat Ön is tudja ellenőrizni a fenti "Online Szobafoglalás" gombra kattintva.
  Üdvözlettel,
  Recepció

  14:52
  Szalai Ferenc

  Jó napot, tegnapelött kuldtem önöknek egy árajánlatkérést jövö hétre, ma már hívtam is a honlapjukon található számot, foglalt volt, vissza nem hívtak. Nyitva vannak egyáltalán?

  14:36
  recepció

  Kedves Béla!
  A síelj a Bakonyban csomagunkhoz szükséges előreutalás, előleg.
  Ha szeretnének félpanziós kiegészítést (megjegyzésbe) a foglalásnál be tudják írni.

  19:37
  Bèla

  A sielj a Bakonyban akcios foglalashoz ha szeretnènk vacsorát is kèrni az hol, hogy jelezhetō?
  Szèp kártyával fizetes eseten lehet egyben a helyszinen fizetni?

  19:29
  Recepció

  Tisztelt Birkás Ferenc!

  A honlapunk tetején lévő "Online Szobafoglalás" gombra kattintva megtekinthető még elérhető ajánlatainkat.

  Üdvözlettel,
  Recepció

  14:20
  Birkás Ferenc

  Tisztelt Recepció!
  Szeretnek foglalni három személyre szobát reggelivel egy éjszakára a holnapi napra azaz 20-ra.
  Kérnek árajánlatot .
  Előre is köszönettel
  Birkás Ferenc

  14:17
  Vendég

  Tisztilt CÍm.
  A mai napin nyitva tart éttermükm

  13:49
  Recepció

  Kedves Hölgyem, Uram! Köszönjük üzenetét. Sajnálattal tájékoztatom, hogy a megjelölt időpontban már nem rendelkezünk szabad kapacitással.

  12:01
  Cancel

(0036) 30 461 1129  Online Szobafoglalás

Mentés

Bejelentkezés  \/ 
x
x
x

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk

Felelős vendéglátóként és munkáltatóként folyamatosan és nagyon alaposan tanulmányozzuk a helyzetet, éppen ezért hoztuk meg a döntést: miszerint szállodánkon belül higiéniai intézkedéseket és ennek megfelelő viselkedési kódexet állítunk fel a Vendégek és a kollegák részére.

 • 1. Mosollyal, szóban üdvözöljük egymást és Vendégeinket, és nem átkarolással, puszival vagy kézfogással.

 • 2. Konzekvens kézhigiéniai intézkedéseket tartunk be: A szállodába/étterembe történő, belépés során fertőtlenítsük a kezünket. Fertőtlenítjük a kezünket evés előtt. Fertőtlenítjük a kezünket WC-használat után.

 • 3. A köhögést tekintve betartjuk az etikettet: ami az jelenti, hogy köhögés és tüsszentés a könyökhajlatba, és nem a kezekbe.

 • 4. Amennyiben papír-zsebkendőt használ, használat után azonnal dobja a szemétbe, és azonnal fertőtlenítse a kezeit.

 • 5. Kerülje azon beteg emberekkel a kontaktust, akiknek lázuk van, és köhögnek.

 • 6. Ha Ön olyan tüneteket tapasztal, mint pl.: láz, köhögés, torokfájás vagy légzési nehézség (légszomj), azonnal kérjen orvosi segítséget, és ne jöjjön dolgozni, ne jöjjön Vendégként

Az általános takarítás mellett felület fertőtlenítést is alkalmazunk minden területen. Fertőtlenítőszerként a hygienic 3000 7.5%-os oldatot használjuk, melynek a vírusokkal szemben 2 perc a behatási ideje, ez a vegyszer színtelen, szagtalan víz szerű permet, mely száradásig bőr irritációt okozhat, de száradás után nem jelent veszélyt, ruhán foltot nem hagy, száradás után a felületek letörlésig vízcseppesek (ezt nem minden esetben távolítjuk el)

A szobák fertőtlenítő permetezését minden Vendég érkezése előtt elvégezzük. Minden vendégkéz által érinthető felületen, mint ajtókilincsek, szekrényajtók, vállfák, széf, minibár, villanykapcsolók, konnektorok, távirányítók, szobatelefon, ágykeret, asztalfelületek, székek, mosdókagyló, csaptelepek, wc nyomógomb stb.. A szobák fertőtlenítése időtöbbletet jelent, melynek következtében a takarítási idő megnövekedhet. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük az esetleges várakozás miatt, mely forgalom függően kialakulhat.
Szobáink ózongenerátoros fertőtlenítésére is van lehetőség, érkezés előtt külön díj ellenében végezzük el a szolgáltatást. Megrendelni az online szobafoglalási folyamat 3. lépésénél tudja megrendelni.

A közösségi terekben a kézzel érintkező felületek, mint pl. kilincsek, korlátok, székkarfákat naponta többször fertőtlenítjük.

A recepciós pultot is naponta többször fertőtlenítjük, minden Vendég külön tollat kap az űrlapok kitöltéséhez, POS terminált is fertőtlenítjük minden Vendég után. A szobakulcsot lefertőtlenítve adjuk át, amit foglalásuk ideje alatt kérjük ne adjanak le a recepción, csak elutazáskor adjanak át.

Étteremben az asztalokat és székeket minden Vendég után fertőtlenítjük. A poharakat, evőeszközöket, tányérokat 70°C hőmérsékleten géppel mossuk, ami vírusokkal szemben fertőtlenítő hatású. Az étterem napi zárását követően ózongenerátoros fertőtlenítést végzünk.
A büfé étkezések alkalmával a tálalóeszközök használata mellett kérheti a szakácsaink segítségét, akik saját, más Vendég által nem használt tálalóeszközzel tálalnak. Kenyérkosár helyett tányérra helyezzük a pékárut. Az étlapokat ideiglenesen egyszerhasználatos, nyomtatott formában biztosítjuk. Amennyiben rendelkezik okos telefonnal, tablettel étlapunkat azon keresztül is elérheti. Ezek az intézkedések többletmunkát jelentenek az étterem személyzetének, ami nagyobb forgalmú időszakban hosszabb kiszolgálási időt fog jelenteni, kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Wellness és konditerem korlátozás nélkül igénybe vehető. A felületeken minden nap fertőtlenítő permetezést alkalmazunk nyitás előtt, illetve napközben több alkalommal. A helységekben kihelyezésre kerültek Vendég által használható felületfertőtlenítő permetezők, amivel mindenki a saját maga által használt felületeket külön is lefertőtlenítheti, mint a pihenőágyak, gőzkabin, infraszauna. A finn szauna a magas hőfok miatt nem igényel Vendégektől külön intézkedést. A medencék vize folyamatosan, automata adagolókon keresztül fertőtlenítve van klórral.

Köszönjük együttműködésüket!

Üdvözlettel: Hotel Szarvaskút csapata
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen programjainkról és aktuális ajánlatainkról!