Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk
chat ONLINE CHAT
 • Étterem

  Kedves Erika! Foglalását rögzítettük, várjuk önöket!

  19:44
  Vendég

  Szeretnék asztalt foglalni holnap, péntekre 8 főre 12:00-ra. Üdv Jáki Erika

  18:54
  Recepció

  Kedves Márta! Köszönjük üzenetét. Márton napi 2=3 ajánlatunk november 3-30 között foglalható hétköznapokon. Előleg fizetése nem szükséges.

  07:24
  Bakó Márti

  Üdvözlöm ,a kettőt fizet és 1 éjszakát ajándékba adunk csomag a Liba napokon foglalható?
  Kell előleget fizetni?
  Köszönöm a választ, Bakó Márti
  bakomarti53****gmail.com

  07:07
  Recepció

  Kedves Tímea!
  Köszönjük levelét!
  Az árajánlatot elküldtem e-mailben!:)

  03:55
  Tímea

  Lehetne tudni róla többet,h melyik lenne,mennyiért, mi van bent az àrban.de addig is foglalnám:)köszönöm

  21:29
  Recepció

  Kedves Tímea!
  Köszönjük üzenetét!
  augusztus 17-19-ig még van férőhelyünk 2 éjszakára! 2 felnőtt és 3 gyermek részére

  21:11
  Timea

  Üdv.2 felnött és 3 gyermek(3,6,9)részére maradt esetleg bármiféle szállás 15.-e után 25.-ével bezàróan 2-3éjszakára?köszönöm

  20:47
  Recepció

  Kedves Adél!
  Jövő héten már a megadott feltételekkel nincs szabad kapacitásunk. aug. 18 után lenne esetleg 2 felnőtt és 1 gyermek számára 2 éjszaka

  17:47
  Nagy Adél

  Tisztelt Címzett!
  Szeretnék ajánlatot kérni
  2 felnőtt és egy 5 éves gyermek részere
  Felpanzióval 2 éjszakára a jövő héten szabad kapacitásuk függvényében tudunk alkalmazkodni.
  Köszönettel:
  Nagy Adél

  16:50
  Gyurkó János

  Kedves Éva!
  Köszönjük érdeklődését!
  Az Ön által megjelölt időszakban már sajnos nincsen szabad kapacitásunk.

  Szabad dátumainkat legegyszerűbben a weboldal felső részén található "Online Szobafoglalás" gombra kattintva tekintheti meg.

  13:20
  Lukács Éva

  Üdvözlöm! Érdeklődnek, hogy aug. 16-19-ig lenne-e szabad szoba? 2 felnőtt és 2 gyerek (13 és 15 évesek). Köszönöm!

  12:55
  Recepció

  Kedves Kovács Erzsébet!

  Csak aug.23-tól aug.24-ig tudnánk fogadni önöket, aug.21-től 23-ig már nincs szabad szobánk

  18:08
  Recepció

  Kedves Érdeklődő!
  08.24-től 08.27-ig lenne még szabad kapacitásunk

  18:04
  Kovács Erzsébet

  K

  18:04
  Cancel

(0036) 30 461 1129  Online Szobafoglalás

Mentés

Bejelentkezés  \/ 
x
x
x

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk

Felelős vendéglátóként és munkáltatóként folyamatosan és nagyon alaposan tanulmányozzuk a helyzetet, éppen ezért hoztuk meg a döntést: miszerint szállodánkon belül higiéniai intézkedéseket és ennek megfelelő viselkedési kódexet állítunk fel a Vendégek és a kollegák részére.

 • 1. Mosollyal, szóban üdvözöljük egymást és Vendégeinket, és nem átkarolással, puszival vagy kézfogással.

 • 2. Konzekvens kézhigiéniai intézkedéseket tartunk be: A szállodába/étterembe történő, belépés során fertőtlenítsük a kezünket. Fertőtlenítjük a kezünket evés előtt. Fertőtlenítjük a kezünket WC-használat után.

 • 3. A köhögést tekintve betartjuk az etikettet: ami az jelenti, hogy köhögés és tüsszentés a könyökhajlatba, és nem a kezekbe.

 • 4. Amennyiben papír-zsebkendőt használ, használat után azonnal dobja a szemétbe, és azonnal fertőtlenítse a kezeit.

 • 5. Kerülje azon beteg emberekkel a kontaktust, akiknek lázuk van, és köhögnek.

 • 6. Ha Ön olyan tüneteket tapasztal, mint pl.: láz, köhögés, torokfájás vagy légzési nehézség (légszomj), azonnal kérjen orvosi segítséget, és ne jöjjön dolgozni, ne jöjjön Vendégként

Az általános takarítás mellett felület fertőtlenítést is alkalmazunk minden területen. Fertőtlenítőszerként a hygienic 3000 7.5%-os oldatot használjuk, melynek a vírusokkal szemben 2 perc a behatási ideje, ez a vegyszer színtelen, szagtalan víz szerű permet, mely száradásig bőr irritációt okozhat, de száradás után nem jelent veszélyt, ruhán foltot nem hagy, száradás után a felületek letörlésig vízcseppesek (ezt nem minden esetben távolítjuk el)

A szobák fertőtlenítő permetezését minden Vendég érkezése előtt elvégezzük. Minden vendégkéz által érinthető felületen, mint ajtókilincsek, szekrényajtók, vállfák, széf, minibár, villanykapcsolók, konnektorok, távirányítók, szobatelefon, ágykeret, asztalfelületek, székek, mosdókagyló, csaptelepek, wc nyomógomb stb.. A szobák fertőtlenítése időtöbbletet jelent, melynek következtében a takarítási idő megnövekedhet. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük az esetleges várakozás miatt, mely forgalom függően kialakulhat.
Szobáink ózongenerátoros fertőtlenítésére is van lehetőség, érkezés előtt külön díj ellenében végezzük el a szolgáltatást. Megrendelni az online szobafoglalási folyamat 3. lépésénél tudja megrendelni.

A közösségi terekben a kézzel érintkező felületek, mint pl. kilincsek, korlátok, székkarfákat naponta többször fertőtlenítjük.

A recepciós pultot is naponta többször fertőtlenítjük, minden Vendég külön tollat kap az űrlapok kitöltéséhez, POS terminált is fertőtlenítjük minden Vendég után. A szobakulcsot lefertőtlenítve adjuk át, amit foglalásuk ideje alatt kérjük ne adjanak le a recepción, csak elutazáskor adjanak át.

Étteremben az asztalokat és székeket minden Vendég után fertőtlenítjük. A poharakat, evőeszközöket, tányérokat 70°C hőmérsékleten géppel mossuk, ami vírusokkal szemben fertőtlenítő hatású. Az étterem napi zárását követően ózongenerátoros fertőtlenítést végzünk.
A büfé étkezések alkalmával a tálalóeszközök használata mellett kérheti a szakácsaink segítségét, akik saját, más Vendég által nem használt tálalóeszközzel tálalnak. Kenyérkosár helyett tányérra helyezzük a pékárut. Az étlapokat ideiglenesen egyszerhasználatos, nyomtatott formában biztosítjuk. Amennyiben rendelkezik okos telefonnal, tablettel étlapunkat azon keresztül is elérheti. Ezek az intézkedések többletmunkát jelentenek az étterem személyzetének, ami nagyobb forgalmú időszakban hosszabb kiszolgálási időt fog jelenteni, kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Wellness és konditerem korlátozás nélkül igénybe vehető. A felületeken minden nap fertőtlenítő permetezést alkalmazunk nyitás előtt, illetve napközben több alkalommal. A helységekben kihelyezésre kerültek Vendég által használható felületfertőtlenítő permetezők, amivel mindenki a saját maga által használt felületeket külön is lefertőtlenítheti, mint a pihenőágyak, gőzkabin, infraszauna. A finn szauna a magas hőfok miatt nem igényel Vendégektől külön intézkedést. A medencék vize folyamatosan, automata adagolókon keresztül fertőtlenítve van klórral.

Köszönjük együttműködésüket!

Üdvözlettel: Hotel Szarvaskút csapata
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen programjainkról és aktuális ajánlatainkról!