Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk
chat ONLINE CHAT
 • Recepció

  ÁRainkról "Online szobafoglalás" menüpont alatt tájékozódhat, ajánlatot emailes megkeresés alapján, egy konkrét dátumra tudunk készíteni.

  11:02
  Vendég

  Kedves Orsolya! Köszönjük üzenetét. Kandalló club helyiségünkben és Erzsébet lakosztályunkban található. Standard szobáink duplaágyasak, fürdőkádas fürdőszobával. Szobatípusaink leírásait megtalálja "Szobák, Ajánlatok" menüpont alatt.

  11:01
  Darok Orsolya

  Jó napot, csak érdeklődnék hogy van-e kandallójuk!? Meg arról is hogy a standard szobákban mi található? Illetve a lakosztály felszereltségéről és áráról is érdeklődnék összehasonlításképp!! Gyors válaszukat előre is köszönöm!!

  10:58
  Recepció

  Kedves Ilona,
  kérjük, hogy konkrét igényét a honlap tetején is olvasható e-mail címre küldje, feltüntetve abban a létszámot, a gyerekek életkorát és minden egyéb igényt.
  Köszönjük.

  17:29
  Kasperkieviczné V. Ilona

  2 db 2 személyes szobát szeretnék foglalni 2021. 02. 17-20-ig.

  08:58
  Füzi Gézáné

  T.Szálló !
  Február 3-4-5-re van foglalásom 3 szoba és egy apartman. Szeretném átfoglalni febr.15-16-17-re.A foglalási számok:79943-44-45-46. Üdvözlettel: Füzi Gézáné

  09:41
  Recepció

  Kedves Érdeklődő! Köszönjük üzenetét. A törzsvendég program részleteit itt a helyszínen tudjuk majd egyeztetni, kérem, legyen kedves jelezni recepciónkon, hogy csatlakozni szeretne. Köszönjük!

  05:34
  Vendég

  Tisztelt Cím!
  A törzsvendég programról tudna tájékoztatást adni? Másodjára szeretnénk menni, ki tudjuk vàltani?

  09:03
  Vargha Zsófia

  Tisztelt Hölgyem/Uram! Le kell mondanom, vagy automatikusan törlődött a 2021 január 5-7 közötti foglalásom?

  12:20
  Vendég

  Kedves Ibolya!
  Hétvégi időpontokra min 2 éj foglalás szükséges, így a pénteki és a szombati éjszakákat 1-1 éjre nem lehet lefoglalni.

  05:30
  Alkadour Ibolya

  Üdvözlet!
  Segitseget szeretnek, mert valamely okbol kifolyolag egy ejszakara nem sikerul foglalnom..
  Januar 15-16.- án szeretnénk a szallodaba foglalni egy 5tagu csalad reszere!

  Koszonettel

  00:53
  Recepció

  Kedves Ákos!
  Amennyiben esni fog a hó, természetesen igen, vagy esetleg Eplényben nagyon jó pálya van.

  18:42
  Németh Ákos

  szánkozni is lehet ?

  13:25
  Reception

  Dear ivy, the Hotel is locked until January 11. Be watching our web page. Thank You.

  22:19
  ivy

  hello, is the hotel running operation as usual? for example, is the pool open? thanks.

  18:18
  Cancel

(0036) 30 461 1129  Online Szobafoglalás aj ut ikon jpg2 removebg preview whiteAjándékutalvány vásárlás

Mentés

Bejelentkezés  \/ 
x
x
x

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónk

Felelős vendéglátóként és munkáltatóként folyamatosan és nagyon alaposan tanulmányozzuk a helyzetet, éppen ezért hoztuk meg a döntést: miszerint szállodánkon belül higiéniai intézkedéseket és ennek megfelelő viselkedési kódexet állítunk fel a Vendégek és a kollegák részére.

 • 1. Mosollyal, szóban üdvözöljük egymást és Vendégeinket, és nem átkarolással, puszival vagy kézfogással.

 • 2. Konzekvens kézhigiéniai intézkedéseket tartunk be: A szállodába/étterembe történő, belépés során fertőtlenítsük a kezünket. Fertőtlenítjük a kezünket evés előtt. Fertőtlenítjük a kezünket WC-használat után.

 • 3. A köhögést tekintve betartjuk az etikettet: ami az jelenti, hogy köhögés és tüsszentés a könyökhajlatba, és nem a kezekbe.

 • 4. Amennyiben papír-zsebkendőt használ, használat után azonnal dobja a szemétbe, és azonnal fertőtlenítse a kezeit.

 • 5. Kerülje azon beteg emberekkel a kontaktust, akiknek lázuk van, és köhögnek.

 • 6. Ha Ön olyan tüneteket tapasztal, mint pl.: láz, köhögés, torokfájás vagy légzési nehézség (légszomj), azonnal kérjen orvosi segítséget, és ne jöjjön dolgozni, ne jöjjön Vendégként

Az általános takarítás mellett felület fertőtlenítést is alkalmazunk minden területen. Fertőtlenítőszerként a hygienic 3000 7.5%-os oldatot használjuk, melynek a vírusokkal szemben 2 perc a behatási ideje, ez a vegyszer színtelen, szagtalan víz szerű permet, mely száradásig bőr irritációt okozhat, de száradás után nem jelent veszélyt, ruhán foltot nem hagy, száradás után a felületek letörlésig vízcseppesek (ezt nem minden esetben távolítjuk el)

A szobák fertőtlenítő permetezését minden Vendég érkezése előtt elvégezzük. Minden vendégkéz által érinthető felületen, mint ajtókilincsek, szekrényajtók, vállfák, széf, minibár, villanykapcsolók, konnektorok, távirányítók, szobatelefon, ágykeret, asztalfelületek, székek, mosdókagyló, csaptelepek, wc nyomógomb stb.. A szobák fertőtlenítése időtöbbletet jelent, melynek következtében a takarítási idő megnövekedhet. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük az esetleges várakozás miatt, mely forgalom függően kialakulhat.
Szobáink ózongenerátoros fertőtlenítésére is van lehetőség, érkezés előtt külön díj ellenében végezzük el a szolgáltatást. Megrendelni az online szobafoglalási folyamat 3. lépésénél tudja megrendelni.

A közösségi terekben a kézzel érintkező felületek, mint pl. kilincsek, korlátok, székkarfákat naponta többször fertőtlenítjük.

A recepciós pultot is naponta többször fertőtlenítjük, minden Vendég külön tollat kap az űrlapok kitöltéséhez, POS terminált is fertőtlenítjük minden Vendég után. A szobakulcsot lefertőtlenítve adjuk át, amit foglalásuk ideje alatt kérjük ne adjanak le a recepción, csak elutazáskor adjanak át.

Étteremben az asztalokat és székeket minden Vendég után fertőtlenítjük. A poharakat, evőeszközöket, tányérokat 70°C hőmérsékleten géppel mossuk, ami vírusokkal szemben fertőtlenítő hatású. Az étterem napi zárását követően ózongenerátoros fertőtlenítést végzünk.
A büfé étkezések alkalmával a tálalóeszközök használata mellett kérheti a szakácsaink segítségét, akik saját, más Vendég által nem használt tálalóeszközzel tálalnak. Kenyérkosár helyett tányérra helyezzük a pékárut. Az étlapokat ideiglenesen egyszerhasználatos, nyomtatott formában biztosítjuk. Amennyiben rendelkezik okos telefonnal, tablettel étlapunkat azon keresztül is elérheti. Ezek az intézkedések többletmunkát jelentenek az étterem személyzetének, ami nagyobb forgalmú időszakban hosszabb kiszolgálási időt fog jelenteni, kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Wellness és konditerem korlátozás nélkül igénybe vehető. A felületeken minden nap fertőtlenítő permetezést alkalmazunk nyitás előtt, illetve napközben több alkalommal. A helységekben kihelyezésre kerültek Vendég által használható felületfertőtlenítő permetezők, amivel mindenki a saját maga által használt felületeket külön is lefertőtlenítheti, mint a pihenőágyak, gőzkabin, infraszauna. A finn szauna a magas hőfok miatt nem igényel Vendégektől külön intézkedést. A medencék vize folyamatosan, automata adagolókon keresztül fertőtlenítve van klórral.

Köszönjük együttműködésüket!

Üdvözlettel: Hotel Szarvaskút csapata
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen programjainkról és aktuális ajánlatainkról!